"Den vänligaste i Asgård, älskad av allt & alla"
Midgårdstollaren Balder
"Balder"
-Tillgänglig för avel till lämpliga tikar-

 


Stamtavla

Resultat

Bilder

Kullar
- Kull 1 (2011)
-Kull2 (2013)

MH Protokoll


Höjd: 51cm
Vikt:  18 kg

 

HD: A
AD: UA (0)
Ögon: UA 
110608
PRA-prcd: Fri A


2009-04-01

E: Filouh of Great Pleasure
U: Duck Tails Crazy Little Thing

Ägare: Åsa & Mårten Jonsson, Piteå
 

 

Balder är det vackra, busiga charmtrollet som är precis lika snäll som han verkar. Han ägs av, och bor hos Carolas föräldrar Åsa och Mårten. Där lever han ett Svensson liv tillsammans med den precis lika busiga papillonen Mojje.

Balder är hunden som vill vara med. Över allt, och helst mellan dig och det du håller på med. Han är oerhört nyfiken han ser till att man inte glömmer att han vill vara med och göra det du gör. Oavsett om det handlar om trädgårdsarbete eller matlagning.

Det är en social kille som tar alla med sin oemotstånderliga charm. Gammal som ung. Att barnbarnen sparkar fotboll med honom eller försöker lära honom nya trix det tilltalar en sån social hund som Balder. Han är snabbtänkt och samarbetsvillig, det är en mycket smart kille som gärna hittar på egna lösningar och idéer.

Balder är en otämjd V8. Det är mycket energi i den motorn men det är en positiv energi som utstrålar glädje och snällhet. En tur i skogen eller ner till älven är inte helt fel. Att få apportera ett freesbee på land och i vatten är allt för en livsnjutare som han.  
Men när så kvällen kommer och huset går till ro, då träder en riktig mysgubbe fram. Då är han den härliga goa nallebjörnen som bara vill vara nära och ha det skönt…